Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Set 2 farfurii pentru mancarea bebelusilor - Nip

Farfuriile Eat Green de la Nip® sunt fabricate din materiale organice de inalta calitate, peste 90% materii prime regenerabile (bio-carbohidrati (inclusiv zahar, amidon, sau celuloza) si uleiuri vegetale (fara ulei de palmier).

Mai multe detalii


42.00 Lei

Disponibilitate: La comanda

Adaugați în listă


Eat Green de la nip® este prima gama de produse pentru tranzitia catre hrana solida, prietenoase cu mediul inconjurator, fiind fabricate din materiale organice de inalta calitate, peste 90% materii prime regenerabile si totusi rezistente la microunde si la masina de spalat vase. Ambalajele lor sunt din hartie reciclata in proportie de peste 90%.

Ambalajul verde este durabil si inofensiv pentru mediu, hartia este realizata din carton reciclat in proportie de peste 90%.

Farfuriile Eat Green de la nip® sunt perfecte pentru copiii mici de la 4 luni si, prin urmare, ideale pentru primele mese. Designul minimalist in tonuri delicate este deosebit de popular si se adapteaza perfect tendintelor actuale.

Farfuria Eat Green are greutate redusa si este usor de tinut datorita formei plate si marginilor extinse cu muchii rotunjite. Materialul solid nu contine melamina, BPA si nici PVC. Pot fi usor spalate in masina de spalat vase sau utilizate pentru incalzirea la microunde.

Farfuriile Eat Green sunt greu de rupt si pot rezista cu usurinta la lovituri dure. Foarte practice, farfuriile pot fi stivuite una in cealalta, astfel incat sa poata fi depozitate rapid si usor.

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter