Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto Advansafix I-Size Marble - Britax

Scaun auto cu Isofix, potrivit grupei de varsta 9 - 36 kg.

Mai multe detalii

Pret redus!
1,937.70 Lei

RRP: 2,153.00 Lei

(pret redus cu 215.30 Lei)

Disponibilitate: Stoc limitat!

Adaugați în listă


Bazat pe premiile castigate de Advansafix IV R, Advansafix I-Size inainteaza cu un pas catre siguranta. Faptul ca a fost aprobat in noua norma de omologare i-Size (R129) si, prin urmare, a fost testat la criterii si mai stricte, Advansafix i-Size ofera o siguranta mult mai buna deoarece acum putem purta centura in 5 puncte pana la 21 kg, iar XP-PAD-uL pentru copiii mai mari atunci cand renuntam la centura in 5 puncte.

Siguranta maxima, in fiecare zi!

Siguranta copilului dumneavoastra este unul dintre cele mai importante criterii pentru noi. De aceea, Advansafix i-Size a fost dezvoltat si aprobat noilor standarde de omologare i-Size (R129) si este echipat cu sisteme avansate de siguranta precum XP-PAD, Secure-Guard si SICT (protectie la impact lateral), toate oferind cea mai buna protectie in cazul oricarui accident. Mai mult decat atat, copilul tau beneficiaza de siguranta oferita de centura in 5 puncte pentru mai mult timp, astfel incat scaunul auto a fost conceput sa poata fi folosit cu centura pana la 21 kg.

Potrivit intre 15 luni si 12 ani (76 - 150 cm).
Instalare in directia sensului de mers

EasyRecline

EasyRecline este potrivit pentru toate vârstele si va permite sa reglati scaunul în trei pozitii confortabile. Toate acestea chiar si cu copilul în scaun si fara a fi nevoie sa reajustati Top Tether - absolut convenabil atât pentru copil cât si pentru parinti.

Sistemul ISOFIX Pivot Link patentat Britax Römer

În cazul unui impact, sistemul patentat ISOFIX Pivot Link directioneaza forta mai întâi în jos, în scaunul vehiculului si apoi înainte, mai usor - reducând considerabil riscul ranirii capului si gâtului pentru copilul dumneavoastra.

Centura in 5 puncte

Noi credem ca o centura in 5 puncte este cel mai sigur mod de a va proteja copilul într-un scaun de masina, pentru ca va tine copilul în siguranta si strâns în interiorul scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie fortele impactului în 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una între picioare. Acest lucru va ajuta si va protejati copilul de toate directiile de impact.

Pernute performante pentru piept

Noile noastre pernute pentru piept din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Ele ajuta la reducerea miscarii copilului în cazul unei coliziuni si adauga un confort sporit centurii in 5 puncte. În plus, pot fi usor îndepartate pentru spalare, fara a demonta centura in 5 puncte.

SecureGuard

SecureGuard va ajuta si protejati zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranta cu 3 puncte. Prin mentinerea centurii de siguranta în pozitie optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale în caz de coliziune frontala cu pâna la 35%* si, în acelasi timp, permite copilului libertatea de miscare în timpul calatoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani.

Protectie avansata la impact lateral - SICT

SICT-ul ofera o protectie superioara copilului dumneavoastra în eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce fortele de impact prin minimizarea distantei dintre masina si scaunul auto si se deformeaza pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la copil. Pentru a beneficia de protectie, reglati pur si simplu SICT-ul pe partea laterala a scaunului de masina cel mai aproape de usa.

Tetiera în forma de V

Conceputa special pentru a controla miscarea capului copilului dvs., tetiera în forma de V asigura o protectie optima în cazul unei coliziuni laterale, oferind în acelasi timp confortul maxim. În plus, tetiera si hamul pot fi usor reglate pentru a se potrivi înaltimii copilului.

Top Tether

Datorita punctelor sale duble de ancorare, V-Tether ofera o stabilitate si o siguranta mai mare pentru copilul dumneavoastra decat un scaun cu legaturi de sustinere conventionale. V-Tether-ul previne rotirea scaunului si reduce miscarea in fata a copilului in caz de coliziune. In plus, modelul sau unic de cusaturi este conceput pentru a se rupe progresiv intr-un mod controlat, absorbind forta impactului frontal.

Husa detasabila

Bauturile se pot varsa si copiii pot avea rau de masina la drum. De aceea am conceput o husa de scaun lavabila în masina de spalat, care poate fi usor detasata (fara a scoate centura in 5 puncte), astfel încât sa puteti curata rapid si sa va continuati drumul.

FLIP & GROW

Când copilul dumneavoastra atinge 15 kg si maximum 21 kg, trebuie sa schimbati centura auto in 5 puncte cu centura de siguranta auto in 3 puncte pentru a va asigura copilul in scaun. Datorita functiei FLIP & GROW, acest lucru este posibil acum în câtiva pasi simpli. Pur si simplu reglati tetiera si depozitati centura în spatar, pentru a nu se pierde. Apoi rotiti placa de reglare FLIP & GROW, astfel încât SecureGuard sa se pozitioneze deasupra. Sunteti gata de plecare.

Caracteristici:

Instalare in directia sensului de mers: 76 - 150 cm
Dimensiuni (H x W x D): 60 – 83 x 44 x 47 cm
Greutate: 11 kg

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter