Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto KIDFIX III M Air - Britax

Elegant si confortabil, KIDFIX III M Air largeste gama de scaune auto de succes.

Mai multe detalii


1,474.00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil la importator!

Adaugați în listă


Cu noul design si zona de sedere mai lunga, Kidfix III M ofera confort mai mult pentru copiii mici dar si mai înalti - chiar si pentru calatorii mai lungi. De asemenea, combina caracteristicile de siguranta dovedite SICT si SecureGuard pentru o protectie excelenta, asigurând siguranta si confortul copiilor de la 3,5 pâna la 12 ani.
 
Zona de sedere optimizata ergonomic
Pentru a oferi un confort maxim chiar si pentru copiii mai înalti, zona de sedere este cu aproximativ 20% mai mare decât modelele similare. Forma îmbunatatita si captuseala extra-moale confera o pozitie confortabila si ergonomica pentru drumurile lungi.

SecureGuard
SecureGuard va ajuta sa protejati zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranta cu 3 puncte. Prin mentinerea centurii de siguranta în pozitie optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale în caz de coliziune frontala cu pâna la 35%*.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Protectie avansata la impact lateral – SICT
SICT ofera o protectie superioara copilului dumneavoastra în eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce fortele de impact prin minimizarea distantei dintre masina si scaunul auto si se deformeaza pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protectie, reglati pur si simplu SICT -ul pe partea laterala a scaunului de masina cel mai aproape de usa.

Tetiere ergonomice reglabile
Tetiera este conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte. Se poate regla cu usurinta în pozitia corecta chiar deasupra umerilor copilului dumneavoastra, cu o singura mâna. În plus, tetiera este proiectata ergonomic pentru a sustine capul copilului atunci când adoarme.

Spatar usor reglabil în forma de V
Conceput pentru a oferi un suport optim copiilor dumneavoastra aflati în crestere, spatarul în forma de V ofera mai mult spatiu pentru spate si umeri. În plus, spatarul se ajusteaza automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, oferind o pozitie mai buna pentru copilul dumneavoastra.

Protectia scaunelor pentru copiii mari
Scaunul nostru va proteja copilul în trei moduri: carcasa scaunului ofera protectia de la cap pana la sold, mai ales în cazul unui impact lateral; ghidajele curelei superioare si inferioare asigura pozitionarea corecta a centurii de siguranta; tetiera captusita ofera siguranta si confort pentru capul si gâtul copilului.

Husa detasabila si lavabila la masina.

Caracteristici:
Conceput pentru a deveni cel mai confortabil scaun rabatabil, impreuna cu designul ergonomic excelent al lui KIDFIX III M ofera un confort sporit copilului dumneavoastra.

Zona de relaxare mai lunga, cu partea frontala moale, asigura o pozitie mai confortabila si mai ergonomica pentru copiii mai înalti. În acelasi timp, spatarul mai larg în forma de V creste odata cu copilul, oferind o potrivire confortabila copiilor mai mici si oferind mai mult spatiu pe masura ce acestia cresc.


Bazat pe gama KIDFIX premiata, KIDFIX III M ofera caracteristici de siguranta remarcabile. În primul rând, inventia SecureGuard va ajuta sa pastrati centura transversala într-o pozitie optima asupra oaselor pelvine ale copilului, în timp ce SICT asigura o protectie superioara a impactului lateral. Toate combinate cu aripile laterale mari pentru a oferi protectie pentru copilul dumneavoastra.

Cu noul sau design modern si carcasa neagra, KIDFIX III M arata superb în orice masina. În plus, carcasa stilata ofera scaunului un aspect sportiv cu detalii bine definite. Complet proiectat, dezvoltat si fabricat în Germania, KIDFIX III M va asigura copilului dumneavoastra o calatorie nu numai în conditii de siguranta, ci si cu stil.


Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter