Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto Kidfix 2 S - Britax

Gama KIDFIX premiată pentru copii de la aproximativ 3,5 până la 12 ani.

Mai multe detalii


1,164.00 Lei

Disponibilitate: Stoc limitat!

Adaugați în listă


Datorită spătarului în formă de V cu SICT ajustabil, scaunul nu oferă doar un spațiu mai mare, ci oferă și o protecție deosebită la impact lateral.

Vă recomandăm să utilizați scaunul de masina cât mai mult posibil. Cu toate acestea, cu KIDFIX2 S puteți scoate spătarul atunci când copilul atinge 135 cm, pentru o flexibilitate sporită. SecureGuard și clema centurii asigură o poziționare optimă a centurii de siguranță atunci când este utilizată ca scaun de rapel.

Spătar detașabil
 Un scaun pentru copii cu spătar este cea mai sigură opțiune pentru copilul dumneavoastră.

SecureGuard
SecureGuard vă ajută să protejați zona delicată a abdomenului copilului prin adăugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranță cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranță în poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în caz de coliziune frontală cu până la 35% * și, în același timp, permite copilului libertatea de mișcare în timpul călătoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Protecție avansată la impact lateral – SICT
SICT oferă o protecție superioară copilului dumneavoastră în eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre masina și scaunul auto și se deformează pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protecție, reglați pur și simplu SICT pe partea laterală a scaunului de mașină cel mai aproape de ușă.

Tetiere ergonomice ușor reglabile
Tetiera este conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte. Se poate regla cu ușurință în poziția corectă chiar deasupra umerilor copilului dvs (cu o singură mână) chiar dacă acestia stau pe scaun. În plus, tetiera este proiectată ergonomic pentru a susține capul copilului atunci când doarme.

Spătar ușor reglabil în formă de V
Conceput pentru a oferi un suport optim copiilor în creștere, spătarul în formă de V oferă mai mult spațiu pentru spate și umeri. În plus, spătarul se ajustează automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, oferind o poziție mai confortabilă pentru copilul dumneavoastră.

Scaunul nostru va proteja copilul în trei moduri: carcasa scaunului oferă protecția de la cap pana la șold pentru copilul dumneavoastră, mai ales în cazul unui impact lateral; ghidajele curelei superioare și inferioare asigură poziționarea corectă a centurii de siguranță; tetiera căptușită oferă siguranță și confort pentru capul și gâtul copilului.

Husa detașabila
Husa se poate detasa cu usurinra si poate fi spalata la mașina de spalat.


Caracteristici:


Întotdeauna confortabil - KIDFIX 2 S crește odată cu copilul dumneavoastră de la 3,5 la 12 ani. Datorită spătarului în formă de V, scaunul oferă o poziție confortabilă pentru copiii mici și o mulțime de spațiu în zona umărului pe măsură ce cresc (se reglează automat când schimbați înălțimea tetierei). În plus, puteți scoate spătarul odată ce copilul dvs. este mai înalt decât 135 cm. Toate acestea fac călătoria nu numai confortabilă, ci și flexibilă.

Spătarul de la KIDFIX 2 S are aripioare late, astfel încât copilul dvs. are întotdeauna cea mai bună protecție în cazul unui impact lateral. În același timp, SecureGuard ajută poziționarea optimă a centurii de transmisie peste oasele pelvine, reducând astfel riscul rănilor in regiunea abdominală a copilului. În plus, clema pentru curea asigură că centura de siguranță diagonală a vehiculului este ținută în poziția corectă pe umărul copilului atunci când scaunul este utilizat ca scaun rapel fără spătar. În acest fel, puteți avea liniște la volan.

Fabricat in Germania - Toate scaunele pentru copii KIDFIX sunt proiectate, dezvoltate și fabricate în Germania. Acest lucru ne permite să efectuăm numeroase teste în cadrul instalației de testare în caz de avarie și să garantăm cea mai înaltă calitate. Pe langa testarile interne, scaunele din gama KIDFIX se numără printre cele mai testate scaune pentru copii de la EuroNCAP. Asta inseamna ca sunt testate in mod regulat in cele mai recente masini cu cele mai moderne tehnologii de siguranta - cu si fara spatar - cu rezultate excelente. La Britax Römer, urmărim îndeaproape evoluțiile actuale din industria automobilelor, astfel încât să putem adapta produsele noastre în mod corespunzător și să le facem mai sigure.Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter