Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto Advansafix IV M - Britax

ADVANSAFIX IV M creste odata cu copilul dumneavoastra.

Mai multe detalii


1,685.00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil la importator!

Adaugați în listă


În acest timp, EasyRecline si padding-ul moale ofera confort suplimentar pentru copil.
În plus, datorita functiei FLIP & GROW, puteti trece de la cablajul integrat cu 5 puncte la centura de siguranta cu 3 puncte, pe masura ce copilul creste, in doar câtiva pasi simpli.


ADVANSAFIX IV M ofera protectie pentru toate vârstele dar si flexibilitatea maxima.

 Caracteristici:
Datorita functiei FLIP & GROW, puteti trece de la cablajul integrat la centura de siguranta cu 3 puncte a autovehiculului, odata ce copilul atinge 15 kg (si maximum 18 kg) Nu este nimic de eliminat de pe scaun, astfel încât nimic nu se poate pierde si poate fi transformat înapoi în orice moment. Placutele moi si EasyRecliner-ul cu trei pozitii reglabile il fac confortabil in orice conditii.

Pur si simplu în siguranta - în fiecare zi

Siguranta fiecarui copil este foarte importanta pentru noi. De aceea, ADVANSAFIX IV M are rolul de a va proteja copilul la orice vârsta. Când va asigurati copilul cu centura de siguranta cu 3 puncte a autovehiculului, SecureGuard tine centura de siguranta în pozitia optima asupra oaselor pelvine, reducând riscul de leziuni abdominale. În plus, aripile laterale adânci si captusite si tetiera în forma de V minimizeaza riscul ranirii copilului în cazul unui impact lateral.

Calitate realizata în Germania
Mentinerea tuturor copiilor în siguranta este motorul care ne conduce în fiecare zi. Pentru a garanta cea mai înalta calitate, pastram întregul proces de dezvoltare a produsului sub un singur acoperis - de la ideea initiala pâna la produsul finit - si ne-am stabilit standardele mai ridicate decât cele impuse de lege si efectuam teste regulate în centrul nostru modern de testare la accidente. Astfel ne asiguram ca siguranta copilului dumneavostra este întotdeauna în cele mai bune mâini.

EasyRecline

EasyRecline este potrivit pentru toate vârstele si va permite sa reglati scaunul în trei pozitii confortabile, chiar si cu copilul tau în scaun si fara a fi nevoie sa reajustati Top Tether - absolut convenabil atât pentru copil cât si pentru parinti.

Sistemul ISOFIX Pivot Link patentat Britax Römer

În cazul unui impact, sistemul patentat ISOFIX Pivot Link directioneaza forta mai întâi în jos, în scaunul vehiculului si apoi înainte, mai usor - reducând considerabil riscul ranirii capului si gâtului.

Centura in 5 puncte
Centura in 5 puncte este cel mai sigur mod de a va proteja copilul într-un scaun de masina pentru ca va tine copilul în siguranta si strâns în interiorul scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie fortele impactului în 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una între picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul din toate directiile de impact.

Pernute performante pentru piept
Pernutele pentru piept din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului. Ele ajuta la reducerea miscarii în cazul unei coliziuni si adauga un confort sporit centurii in 5 puncte. În plus, pot fi usor îndepartate pentru spalare, fara a demonta centura in 5 puncte.

SecureGuard
SecureGuard va ajuta sa protejati zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranta cu 3 puncte. Prin mentinerea centurii de siguranta în pozitie optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale în caz de coliziune frontala cu pâna la 35% * si, în acelasi timp, permite copilului libertatea de miscare în timpul calatoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Tetiera în forma de V
Conceput special pentru a controla miscarea capului copilului dumneavoastra, tetiera în forma de V asigura o protectie optima în cazul unei coliziuni laterale, oferind în acelasi timp confortul maxim. În plus, tetiera si hamul pot fi usor reglate pentru a se potrivi înaltimii copilului.

Top Tether

Minimizeaza rotatia scaunului pentru masina si astfel reduce posibilele raniri în zona capului si gâtului în caz de coliziune. Datorita punctelor sale duble de ancorare, modelul Top Tether în forma de V ofera o stabilitate si o siguranta mai mare pentru copilul dumneavoastra decât un scaun cu legaturi conventionale.

Husa detasabila
Bauturile se pot varsa si copiii pot avea rau de masina. De aceea am conceput o husa de scaun lavabila în masina de spalat, care poate fi usor detasata fara a scoate centura in 5 puncte, astfel încât sa puteti curata rapid si sa va continuati drumul.

FLIP & GROW
Când copilul dvs. atinge 15 kg (si maximum 18 kg), trebuie sa schimbati centura integrata in 5 puncte cu centura de siguranta cu 3 puncte pentru a va asigura copilul pe scaun. Datorita functiei FLIP & GROW, acest lucru este posibil acum în câtiva pasi simpli. Pur si simplu reglati tetiera si depozitati hamul în spatar pentru a nu se pierde. Apoi rotiti placa de reglare FLIP & GROW, astfel încât SecureGuard sa se pozitioneze deasupra.

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter