Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto Advansafix IV R Marble - Britax

ADVANSAFIX IV R a fost dezvoltat astfel încât copiii de la 9 la 36 kg să poată călători în siguranță și confortabil - ideal pentru fiecare familie.

Mai multe detalii

Pret redus!
1,784.70 Lei

RRP: 1,983.00 Lei

(pret redus cu 198.30 Lei)

Disponibilitate: Stoc limitat!

Adaugați în listă


Datorită funcției FLIP & GROW, puteți trece de la cablajul integrat cu 5 puncte la centura de siguranță cu 3 puncte, pe măsură ce crește copilul, cu doar câțiva pași simpli.
În plus, ADVANSAFIX IV R oferă flexibilitate maximă și protecție pentru toate vârstele datorită caracteristicilor avansate de siguranță.

EasyRecline

EasyRecline este potrivit pentru toate vârstele și vă permite să reglați scaunul în trei poziții confortabile. Chiar și cu copilul tău în scaun și fără a fi nevoie să reajustați Top Tether - absolut convenabil atât pentru copil cât și pentru părinți.

Sistemul ISOFIX Pivot Link patentat Britax Römer

În cazul unui impact, sistemul patentat ISOFIX Pivot Link direcționează forța mai întâi în jos, în scaunul vehiculului și apoi înainte, mai ușor - reducând considerabil riscul rănirii capului și gâtului pentru copilul dumneavoastră.

Centura in 5 puncte

Centura in 5 puncte este cel mai sigur mod de a vă proteja copilul într-un scaun de mașină pentru că vă ține copilul în siguranță și strâns în interiorul scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte, două la umeri, două la șolduri și una între picioare. Acest lucru vă ajută să vă protejați copilul din toate direcțiile de impact.

Pernute performante pentru piept

Noile pernute pentru piept din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastră. Ele ajuta la reducerea mișcarii corpului în cazul unei coliziuni și adaugă un confort sporit centurii in 5 puncte. În plus, pot fi ușor îndepărtate pentru spălare, fără a demonta centura in 5 puncte.

SecureGuard

SecureGuard vă ajută să protejați zona delicată a abdomenului copilului prin adăugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranță cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranță în poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în caz de coliziune frontală cu până la 35% * și, în același timp, permite copilului libertatea de mișcare în timpul călătoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Protecție avansată la impact lateral - SICT

SICT oferă o protecție superioară copilului dumneavoastră în eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre masina și scaunul auto și se deformează pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la copil. Pentru a beneficia de protecție, reglați pur și simplu SICT-ul pe partea laterală a scaunului de mașină cel mai aproape de ușă.

Tetiera în formă de V

Conceput special pentru a controla mișcarea capului copilului dvs., tetiera în formă de V asigură o protecție optimă în cazul unei coliziuni laterale, oferind în același timp confortul maxim. În plus, tetiera și hamul pot fi ușor reglate pentru a se potrivi înălțimii copilului.

Top Tether

Datorita punctelor sale duble de ancorare, V-Tether ofera o stabilitate si o siguranta mai mare pentru copilul dumneavoastra decat un scaun cu legaturi de sustinere conventionale. V-Tether-ul previne rotirea scaunului si reduce miscarea in fata a copilului in caz de coliziune. In plus, modelul sau unic de cusaturi este conceput pentru a se rupe progresiv intr-un mod controlat, absorbind forta impactului frontal.

Husa detasabila

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum. Băuturile se pot vărsa și copiii pot avea rau de masina. De aceea am conceput o husa de scaun lavabila în mașina de spalat, care poate fi ușor detasata fără a scoate centura in 5 puncte, astfel încât să puteți curăța rapid și să vă continuati drumul.

FLIP & GROW

Când copilul atinge 15 kg (și maximum 18 kg), trebuie să schimbați centura auto in 5 puncte cu centura de siguranță cu 3 puncte pentru a vă asigura copilul pe scaun. Datorită funcției FLIP & GROW, acest lucru este posibil acum în câțiva pași simpli. Pur și simplu reglați tetiera și depozitați hamul în spătar pentru a nu se pierde. Apoi rotiti placa de reglare FLIP & GROW, astfel încât SecureGuard sa se pozitioneze deasupra.

Caracteristici:

ADVANSAFIX IV R oferă caracteristici avansate de siguranță pentru a vă proteja copilul la orice vârstă. Când vă asigurați copilul cu centura de 3 puncte a autovehiculului, SecureGuard ține centura de siguranță în poziția optimă pe oasele pelvine, reducând riscul de leziuni abdominale.


În plus, SICT -UL reglabil și tetiera în formă de V asigură protecție în cazul unui impact lateral.


Datorită funcției FLIP & GROW,puteți trece de la cablajul integrat la centura de siguranță cu 3 puncte a autovehiculului, odată ce copilul ajunge la 15 kg și până la maxim 18 kg.
Nu este nimic de eliminat de pe scaun, astfel încât nimic nu se poate pierde și poate fi transformat înapoi în orice moment. Suportul moale extra-ușor și EasyRecline cu trei poziții reglabile asigura confortul în fiecare călătorie....


ADVANSAFIX IV R a fost complet dezvoltat, proiectat și fabricat în Germania si a fost aprobat numai după numeroase teste efectuate într-o instalație modernă de testare la accidente.
Astfel putem garanta cea mai bună calitate pentru clienții noștri. Și aceasta se aplică nu numai componentelor scaunelor, ci și capacelor și țesăturilor, toate fabricate în Europa. Toate acestea pentru a vă asigura că dvs. și copiii sunteti mereu în siguranță pe drum.

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter