Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto Dualfix 2R Marble - Britax

Indiferent daca este orientat spre înainte sau spre spate, DUALFIX 2R va ofera flexibilitate totala.

Mai multe detalii


2,103.00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil la importator!

Adaugați în listă


Cu functia de rotire la 360°, pozitionarea copilului, la fel ca si schimbarea pozitiei (in sensul de mers si invers sensului de mers al masinii) se face extrem de usor.

DUALFIX 2R se poate folosi inca de la nastere cu ajutorul insertului pentru nou-nascuti.
Insertul pentru nou-nascut NU este inclus în pachetul de livrare - disponibil ca accesoriu pentru bebelusi. Accesoriul pentru nou-nascuti a fost dezvoltat pentru nevoile speciale ale nou-nascutilor. Perna din material spumant pentru amortizarea socurilor, care ofera protectie si un nivel ridicat de confort bebelusului dumneavoastra. Datorita suprafetei reduse a scaunului, bebelusul dumneavoastra poate sta complet pe orizontala – într-o pozitie comoda, ergonomica.
 
INDEPARTAREA RAPIDA A HUSEI

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.

ORIENTARE EXTINSA SPRE SPATE

Scaunele auto orientate spre spate ofera cea mai buna protectie in cazul unei coliziuni frontale - cel mai frecvent tip de accident pe sosea. Intr-o coliziune frontala cu un scaun orientat spre spate, fortele de lovire sunt indreptate catre spatele scaunului, in timp ce energia ramasa este imprastiata uniform pe cap, gat si partea superioara a corpului. Cu un scaun orientat spre fata, energia impactului este distribuita diferit intre structura scaunului si sistemul de retinere - ceea ce poate avea ca rezultat o mare influenta asupra corpului copilului. Recomandam sa asezati copiii cu fata spre spate cat mai mult timp posibil.

MULTIPLE POZITII DE INCLINARE

Mentinerea copilului într-o pozitie confortabila in timpul calatoriilor este o necesitate. De aceea acest scaun a fost proiectat cu mai multe pozitii de înclinare, orientate spre înainte si spre spate, pe care le puteti ajusta usor.

PERNITE TORACICE PERFORMANTE DIN NEOPREN

Noile pernite toracice performante din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului. Acestea ajuta la reducerea miscarii copilului in caz de coliziune si la imbunatatirea confortului centurii in 5 puncte. In plus, pot fi usor indepartate pentru spalare fara a deranja centura.

SISTEMUL PIVOT LINK

In cazul unui impact, sistemul patentat Pivot Link directioneaza forta in jos, inspre scaunul vehiculului si apoi spre fata, mai usor, reducand considerabil riscul ranirii capului si gatului.

ARIPI DE PROTECTIE ADANCITE

Aripile late, moi, captusite, actioneaza ca o protectie cocon care ajuta la absorbtia fortei de impact lateral, reducând riscul de vatamare a copilului.

TETIERA SI CENTURA USOR DE REGLAT

Tetiera si centura pot fi ajustate cu usurinta cu o singura mana pentru a se potrivi inaltimii copilului. Înainte de a va pozitiona copilul in scaun, asigurati-va ca tetiera se afla în pozitia corecta - chiar deasupra umerilor.  

CENTURA DE SIGURANTA IN 5 PUNCTE

Noi credem ca centura de siguranta in 5 puncte reprezinta cel mai sigur mod de a va asigura copilul intr-un scaun de masina. In caz de coliziune, centura distribuie fortele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una in care centura se strange intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul din toate directiile de impact.

PICIOR DE SPRIJIN AJUSTABIL PE INALTIME

Piciorul de sprijin ofera o stabilitate suplimentara pentru scaunul auto prin intermediul podelei vehiculului. Ea minimizeaza miscarea de inclinare si rotatie si reduce fortele de miscare spre fata exercitate asupra copilului dumneavoastra intr-o situatie de accident, ajutand la protejarea acestuia. Pentru o instalare sigura, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi inaltimii masinii dumneavoastra. Indicatorul usor de citit va arata cand piciorul de sprijin este pozitionat ferm pe podeaua autovehiculului.
 
Caracteristici:
La apasarea unui buton, DUALFIX  2R poate fi îndreptat spre usa deschisa a autovehiculului, facilitând asezarea copilului pe scaun si fixarea centurilor. Apoi, întoarceti scaunul înapoi în pozitia doritia pâna când acesta se blocheaza în pozitie si sunteti gata de drum.

Schimbati directia dintr-o rotatie. Puteti folosi scaunul pâna la 18 kg cu spatele catre directia de mers, iar bara de recul ofera protectie sporita pentru picioare. Puteti roti scaunul cu fata catre fata dintr-o apasare de buton, imediat ce copilul dvs. este suficient de mare.  

DUALFIX 2R cu pozitiile multiple de înclinare poate fi ajustat în pozitia cea mai confortabila pentru copilul dumneavoastra. Chiar si atunci când esti în miscare.

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter