Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto Dualfix I-Size - Britax

Scaun auto cu Isofix, grupa 0 - 1 (de la nastere la cca 4 ani).

Mai multe detalii


2,759.00 Lei

Disponibilitate: Stoc limitat!

Adaugați în listă


DUALFIX i-SIZE, Rotatie 360 de grade.
Scaunul pentru copii rotativ (360 de grade) asigură confortul maxim pentru părinți și copii și poate fi utilizat atât cu fata la directia de mers cat si cu spatele și, datorită rotației sale laterale, punerea copilului în scaun si scoaterea este mai ușoară decât oricând.

Se recomanda  de la nastere pana la 4 ani
Interval 40-105 cm
Greutate: 0-18 kg.
Cu fata spre direcția de deplasare in intervalul 76 - 105 cm
Cu spatele la directia de deplasare in intervalul 40 - 105 cm
Protecție la impact lateral (SICT in interior)

12 poziții ale scaunului, inclusiv o poziție ergonomică plană de așezare pentru nou-născuți și mai multă spatiu pentru picioare pentru copiii inalti. Asta înseamnă confort maxim pentru primele 1500 de zile din viața copilului tău!

Siguranța copilului dvs. este prioritatea noastră principală. Standardele noastre interne sunt mai exigente decât cele ale standardului actual ECE R129 (i-size).


Modelul DUALFIX i-SIZE a fost echipat cu numeroase elemente de siguranță inovatoare: 

- SICT de protecție la impact lateral optimizat, care este un element special de oțel în interiorul scaunului.
- sistemul patentat Pivot Link ISOFIX.

În consecință, copilul dvs. este protejat în mod optim în orice accident - fie impact frontal, lateral sau spate. Puteți avea încredere în asta.

 

Fabricat în Germania

Modelul DUALFIX i-SIZE a fost complet dezvoltat, proiectat și produs în Germania și aprobat numai după numeroase teste efectuate pe instalația internă și cu dotari de ultimă oră pentru reactia la accidente. Acest lucru ne permite să garantăm cea mai înaltă calitate posibil pentru clienții noștri.

Fiecare masina este diferita.
Britax Römer a dezvoltat primul scaun ISOFIX pentru copii. ISOFIX este un sistem special de fixare care poate fi găsit în aproape toate mașinile.
Caracteristica specială a sistemului ISOFIX?
Conectează scaunul pentru copii în siguranță și ferm cu mașina. Deci, dacă tu, bunicii sau prietenii tăi trebuie să instalati scaunul pentru copii în mașina, totul se face usor, cu mai putine greseli.

Husa detasabila si lavabila.
Bara de sprijin ajustabilă

Bara de sprijin picioare ajută nu doar scaunul să nu se incline într-un accident, ci este de asemenea ajustabila la 8 grade.
Acest lucru vă permite să ajustați cu ușurință bara de sprijin la spătarul scaunului vehiculului, oferind copilului dvs. cu 10% mai mult spațiu pentru picioare.

Mai mult timp cu spatele la directia de mers

Într-o coliziune frontală - cel mai frecvent tip de accident de circulație - scaunele pentru copii orientate spre spate oferă cea mai bună protecție pentru că absoarbe impactul asupra spătarului scaunului, uniformizandu-l.
Intr-un scaun orientat spre înainte, forța de impact este distribuită în mod diferit între structura scaunului și sistemul de reținere. Acest lucru poate crește impactul asupra corpului copilului dumneavoastră.

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter