Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Scaun auto Advansafix III SICT - Romer

Protectie superioara si confort pentru copii in crestere!

Mai multe detalii


1,610.00 Lei

Disponibilitate: La comanda

Adaugați în listă


Scaun de grupa 1/2/3 - recomandat de la 9 luni la 12 ani.

 

Centura in 5 puncte asigură condiții de siguranță pentru copiii mici (de până la 18 kg) în scaunul mașinii.

Pentru copii mai mari, scaunul se fixeaza cu centura de siguranță în 3 puncte a masinii, The SecureGuard oferind un punct de contact suplimentar (al-4-lea) si păstrand centura transversală în poziția corectă.

Scaunul are de asemenea SICT pentru protectie la impact lateral.

PERFORMANTA SI SIGURANȚĂ PENTRU TOATE VARSTELE!
Conceput pentru a păstra copilul în siguranță de la 9 luni, tot drumul până la vârsta de 12 ani, ADVANSAFIX III SICT combină o serie de tehnologii avansate de siguranță care depășesc cerințele legale pentru a vă oferi calatorii fara griji.

ISOFIX cu pivot minimizează mișcarea de înaintare în cazul unei coliziuni, reducând riscul loviturilor la cap și la gât pentru copii de toate vârstele, în timp ce SICT oferă o protecție suplimentară în cazul unei coliziuni laterale.

ADVANSAFIX III SICT crește odata cu copilul dumneavoastră, deoarece poate fi utilizat pentru copii de la 9 la 36 kg.

CONFORT PENTRU TOATE VARSTELE
Fie că mergeti la cumparaturi sau conduceti in vacanta, confortul copilului dvs. este esențial. Și, pe măsură ce copiii cresc, si nevoile lor se schimba. ADVANSAFIX III SICT se adaptează pentru a se potrivi nevoilor specifice ale copilului.

ISOFIX și Top Tether (Grupul 1)

ADVANSAFIX III SICT protejeaza copilul în 3 moduri: spatarul si sezutul cu margine ridicata oferă protectie copilului mai ales în cazul unui impact lateral, ghidajele centurilor superioare și inferioare asigura poziționarea corectă a centurii de siguranță, iar suportul pentru cap (căptușit) oferă siguranță și confort pentru capul și gâtul copilului.

5 PUNCTE LA HAM

Noi credem ca un ham cu 5 puncte este cel mai sigur mod de a asigura copilul într-un scaun de masina, deoarece păstrează copilul în condiții de siguranță și strâns în coajă de protecție a scaunului sau. În cazul unei coliziuni, cablajul distribuie forțele impactului peste 5 puncte, două la nivelul umerilor, doi la șolduri și una între picioare. Acest lucru ajută la protejarea copilului dumneavoastră din toate direcțiile de impact.

SECUREGUARD

SecureGuard ajută la protejarea zonei abdominale delicate a unui copil mai mare și adaugă in plus al patrulea punct de contact (fata de cele 3 puncte clasice ale centurilor pentru adulti). Prin păstrarea centurii transversale într-o poziție optimă,  SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în cazul unei coliziuni frontale cu până la 35% * și, în același timp, permite libertate de miscare copilului în timpul oricărei călătorii. (* Teste interne Britax Römer cu un manechin Q6, ceea ce reprezintă o medie copil de 6 ani)

PROTECTIE LA IMPACT LATERAL (SICT)
SICT oferă o protecție superioară a copilului dumneavoastră, în cazul unei coliziuni laterale. Acesta reduce forțele de impact, prin minimizarea distanței dintre autovehicul și scaunul de mașină și deformează pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la copilul tau. Pentru a beneficia de protecție, pur și simplu atasati SICT pe partea laterală a scaunului auto cel mai apropiat de ușă.

3 POZIȚII DE INCLINARE
O pozitie corecta si confortabila a copilului la drumuri lungi este o necesitate. De aceea, ADVANSAFIX III SICT a fost proiectat cu 3 poziții pe care le puteți folosii cu ușurință.

V-TETHER - DUBLUL ANCORAJULULUI DE STABILITATE
Din cauza punctelor sale gemene de ancorare, V-Tether oferă o mai mare stabilitate și securitate pentru copilul tau decat un scaun conventional. V-Tetherul împiedică scaunul de la rotație și reduce deplasarea înainte a copilului în cazul unei coliziuni. In plus, modelul său unic de cusături este proiectat pentru a se rupe în mod progresiv într-un mod controlat, care absoarbe forța de impact frontal.

SISTEMUL LINK PIVOT BRITAX RÖMER
In cazul unui impact, sistemul nostru Link Pivot patentat direcționează forța în primul rând în jos, în scaunul vehiculului, și apoi mai departe, mai ușor - reducând considerabil riscul de loviri in zona capului si a gatului

Protectiile de centura
Oferă confort și reduc mișcarea de înaintare a copilului dumneavoastră într-o coliziune frontală cu grijă fata de zona delicata a gatului unui copil. De asemenea, ele ajuta la răspândirea forțelor in cazul unui impact frontal mai uniform pe umeri și pieptul copilului.

Tetiera reglabila si Ham
Tetiera noastra captusita si hamul poate fi ușor ajustate cu o singură mână pentru a se potrivi cu înălțimea copilului dumneavoastră. Înainte de a instala scaunul în mașină, verificați pentru a va asigura ca suportul pentru cap este în poziția corectă - chiar deasupra umerilor copilului.
Ușor de a ajustat, tetiera a fost proiectata special pentru copiii mai mari.Tetieră poate fi ușor reglata în poziția corectă - chiar deasupra umerilor copilului, cu o singură mână - chiar și în timp ce copilul este așezat pe scaun.

Husa scaunului
In mers, bauturile copiilor se pot varsa si murdari husa scaunului. De aceea am proiectat o husa lavabila, care poate fi ușor de scos astfel încât să o puteți curăța rapid.

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter