Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Termeni si conditii de folosire

 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.CoolBaby.ro, autentificarea in conturile de client, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Drepturile utilizatorului

CoolBaby.ro garanteaza utilizatorului ca toate datele vor fi gestionate intr-un sistem securizat si doar in vederea bunei desfasurari a cumparaturilor. Pe site-ul CoolBaby.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. CoolBaby.ro nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Nu se confera dreptul utilizatorilor de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al CoolBaby.ro

Preturi

Preturile de vanzare sunt preturile afisate in site. Exceptiile sunt specificate clar la fiecare produs afectat in parte. In cazul in care este necesara plata unei taxe de transport ea este specificata clar in cursul procesului de finalizare a comenzii.

Preturile se pot schimba in orice moment. Modificarile de preturi nu afecteaza produsele deja comandate. Un produs aflat in cosul de cumparaturi nu se considera comandat si nu are pretul protejat de modificari. Se considera ca fiind comandate produsele din cosul dumneavoastra de dupa finalizarea comenzii.

Informatiile introduse de utilizator

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa de email: contact [at] coolbaby.ro. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Ne angajam sa nu furnizam adresa dumneavoastra de email unor terti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Stocuri si garantii

CoolBaby.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, cu obligatia clara de a informa imediat cumparatorul.

CoolBaby.ro nu poate fi facuta responsabila de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului sau service-ului autorizat de acesta. Produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, CoolBaby.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, CoolBaby.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Despre drepturile de autor

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de CoolBaby.ro sau de parterii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a CoolBaby.ro.

Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea CoolBaby.ro sau a parterilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.

Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea produselor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Conditiile de utilizare' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea CoolBaby.ro sau partenerii sai.

In cazul unor eventuale conflicte intre CoolBaby.ro si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dispozitii finale

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Societatea Flexi Marketing Consult SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.CoolBaby.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.CoolBaby.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii site-urilor in cauza.

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021


Prima paginaPrima pagina

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter