Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Set 10 masti de protectie uz medical in 3 straturi MPF02

Mastile faciale MPF02 indeplinesc conditiile de clasificare ca dispozitiv medical clasa I.

Mai multe detalii


20.00 Lei

POLI6727

Disponibilitate: La comanda

Adaugați în listă


Aceste dispozitive au fost supuse evaluarii conformitatii potrivit prevederilor Directivei Europene si poarta marcajul european de conformitate CE.

 

Masti de protectie faciala  de unica folosinta, de tip dreptunghiular, flexibile, cu trei pliuri longitudinale.

- Principalele riscuri impotriva caruia sunt destinate sa protejeze: stropirea cu saliva sau secretii nazale de catre utilizator a mediului de lucru sau a altor persoane, sau stropirea utilizatorului cu saliva sau alte fluide corporale de catre alte persoane; contactul cu agenti de curatare; conditii atmosferice care nu sunt extreme.

- Sunt prevazute cu benzi elastice in bucla pentru fixarea dupa urechi si cu fir metalic incastrat in marginea superioara, destinat pentru ajustarea pozitiei in zona nasului.

- Textura este delicata, suficient de moale si placuta la purtare.

- Materialul corpului mastii are o buna elasticitate – rezista la o elongare de peste 15% si isi revine dupa intindere.

- Corpul mastii este fabricat prin imbinarea ultrasonica a trei straturi diferite de material filtrant: primul strat (fata externa a mastii, cel colorat in nuanta de albastru) are rolul principal de bariera la stropirea cu fluide; al doilea strat (cel intermediar) are rolul principal de filtrare bacteriana; al treilea strat (fata interna a mastii, cea care vine in contact cu pielea utilizatorului) are culoare alba si are principalul rol in gestionarea umiditatii exhalate si transpirate.

- Acest produs a fost proiectat si fabricat in conformitate cu cerintele esentiale de sanatate si securitate aplicabile riscurilor pentru a caror preventie este destinat.

- Rezultate ale testelor de performanta: eficienta filtrarii particulelor: peste 99,8%; eficienta filtrarii bacteriene: peste 98%;

- Dimensiuni: 175 x 95 mm (L x l) – marime universala pentru adulti.

- Produsul este de unica folosinta. Reutilizarea mastilor de acest tip este riscanta pentru sanatatea utilizatorilor si a altor persoane.

- Mastile faciale MPF02 indeplinesc conditiile de clasificare ca echipament de protectie individuala clasa I. Aceste echipamente au fost supuse evaluarii conformitatii potrivit prevederilor actelor normative si poarta marcajul european de conformitate CE.

- Produs Fabricat in Romania.

- Pachetul contine 10 masti

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter