Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Aparat de ascultat zgomote fetale - AngelSounds

Cand esti o viitoare mamica, nimic nu poate fi mai placut decat sa poti auzi cum bate inima bebelusului din burtica ta.

Mai multe detalii


173.23 Lei

JPD100S-MINI

Disponibilitate: Indisponibil la importator!

Adaugați în listă


Ascultarea batailor inimii bebelusului ii linistesc pe parintii nerabdatori si creeaza un sentiment de legatura cu fiinta inca ne-nascuta pe care mamica o poarta in pantece.

Pana nu demult, acest gen de experienta parintii il aveau doar in timpul vizitei la medic, atunci cand odata cu sofisticatele ecografii bi si tridimenionale, medicul te lasa sa asculti si cum bate inimioara lui bebe.

AngelSounds este primul aparat medical destinat parintilor. Cu ajutorul lui, folosind tehnologia Doppler, poti asculta in liniste, acasa, ce se intampla in universul din burtica ta, inca din saptamana 14 de sarcina.

Doppler-ul fetal AngelSounds este extrem de simplu de utilizat. Cu ajutorul castilor speciale asculti bataile inimii, iar softul special iti permite sa le si inregistrezi ca MP3 sau fisiere WAV, ca apoi sa poti trimite inregistrarile familiei si prietenilor. Doppler-ul Fetal AngelSounds poate fi folosit cu sau fara gel echo.

Caracteristici:

    Asculta bataile inimii bebelusului inca din saptamana 14-16 de sarcina
    Inregistreaza bataile inimii bebelusului (cablul de inregistrare este inclus) ca fiser MP3 sau WAV, perfect pentru a fi transmis mai departe prin email catre prieteni sau viitorii bunici.
    Inregistreaza bataile inimii tale pentru a le putea folosi mai tarziu pentru linistirea bebelusului (adaptand de exemplu MP3 player-ul la un balansoar Swettpeace).

Continutul pachetului:

    O unitate doppler fetal AngelSounds
    Un cablu de inregistrare
    O pereche de casti
    O baterie de 9 V
    Un manual de utilizare

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter