Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Baza Isofix pentru fotoliu Baby Safe I-Size Flex - Britax

Baza cu isofix pentru fotoliu BABY-SAFE i-SIZE FLEX Britax-Romer.

Mai multe detalii


1,095.00 Lei

2000024393

Disponibilitate: La comanda

Adaugați în listă


Unghiurile scaunelor difera de la masina la masina. La autoturismele cu scaune inclinate puteti regla unghiul de baza intr-o pozitie orizontala pentru copilul dumneavoastra cu baza BABY-SAFE i-SIZE FLEX. Aceasta ofera cea mai ergonomica pozitie pentru copilul dumneavoastra in timp ce calatoriti.

UNGHI AJUSTABIL

La autovehiculele cu scaune inclinate ale vehiculului, poate exista riscul ca capul bebelusului sa alunece in fata cand se afla in scoica. Cu FLEX BASE puteti regla cu usurinta unghiul scoicii pentru o pozitie mai ergonomica si mai sigura a copilului dumneavoastra in timpul unei calatorii.

PICIOR DE SPRIJIN CU INALTIME AJUSTABILA

Piciorul de sprijin ofera o stabilitate suplimentara pentru baza suport pentru bebelusi prin intermediul podelei vehiculului. Ea minimizeaza miscarea de inclinare si de rotatie, si reduce fortele de miscare spre fata exercitate asupra copilului dumneavoastra in cazul unui accident, ajutand la protejarea acestuia. Pentru o instalare sigura, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi cu cea mai buna inaltime pentru masina. Indicatorul usor de citit va arata cand piciorul de sprijin este pozitionat ferm pe podeaua autovehiculului.

MANERE

Manerele integrate, amplasate convenabil pe partea laterala si pe partea frontala a bazei, va permit sa purtati cu usurinta si sa mutati baza.

USOR DE DEPOZITAT


Piciorul de sprijin este pliabil, astfel incat sa il puteti impacheta cu usurinta în portbagajul masinii sau acasa.

SISTEM DE EXTENSIE A ISOFIXULUI

Sistemul de extensie a isofixului, permite ca bratele ISOFIX sa se extinda astfel incat sa puteti monta sau scoate cu usurinta baza suport pentru bebelusi din punctele de ancorare ISOFIX din masina. Odata ce conectorii ISOFIX sunt fixati, impingeti baza pana cand atinge partea din spate a scaunului vehiculului. Acest lucru impiedica ridicarea scoicii in caz de impact.

GREUTATE & DIMENSIUNI:
45-72 cm H x 44 cm L x 64 cm D
23 cm H x 44 cm L x 66 cm D (pliat)
8,7 kg

 Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter