Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Baza fotoliu auto Isofix - Migo

Baza cu sistem de prindere Isofix pentru toate modelele de scaun auto MIGO.

Mai multe detalii

Oferta speciala Oferta speciala!
649.00 Lei

106.000.00

Disponibilitate: La comanda

Adaugați în listă


Isofix reprezintă un sistem de fixare sigur si foarte usor de manevrat a scaunului copilului in vehicul, ce a fost propus in 1990 ca un sistem standard, pentru a reduce riscul accidentarii celor mici in masina.
Scaunul este fixat de caroseria masinii cu ajutorul unor sine si poate fi instalat sau dezinstalat foarte repede, ultima metoda făcându-se prin apăsarea unui buton atasat scaunului.
Sistemul Isofix oferă o buna protectie scaunului copilului/bebelusului, prin aceasta legătură fixa, in toate situatiile de impact si nu exista riscul ca scaunul sa alunece, sa se răstoarne sau sa se balanseze, principalele scopuri fiind acelea de a îmbunătăti performantele dinamice ale elementelor de fixare a scaunului si de a reduce defectele de fixare la prezentele scaune pentru copii si bineînteles sa asigure o metoda universala de prindere a scaunelor pentru cei mici.
Avantajul sistemului ISOFIX este sistemul de ancorare si în acelasi timp reducerea rotaţiei scaunului in faţă folosind pivotul si canalizând astfel, o mare parte a energiei în jos în scaunul maşinii.

Aceasta baza se achizitioneaza separat de scaun auto Migo: Satellite, Saturn si Sirius

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter