Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Transmitator wireless digital pentru temperatura si umiditate WEATHERHUB - TFA

Se poate conecta wireless cu sistemele SmartHome WEATHERHUB pentru a transmite temperatura si umiditatea masurate.

Mai multe detalii


143.00 Lei

30.3303.02

Disponibilitate: In curand!

Adaugați în listă


Ofera cu o mare fiabilitate temperatura și umiditatea din exterior sau din spatiile de locuit, camerele de depozitare sau din sera.

 

Caracteristici:

Functioneaza doar cu sistemul meteo SmartHome WEATHERHUB TFA 31.4008.02, pentru controlul temperaturii si umiditatii din locuinta, la distanta cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone.

Gasirea climatului ideal in camera nu este atat de usoara si ventilatia nu este intotdeauna prima alegere. In functie de vreme, calitatea aerului se poate deteriora. Cu acest sistem meteo puteti imbunatati cu usurinta climatul interior, evitati permanent mucegaiul si puteti traiti mai sanatos. Clima interioara si exterioara sunt verificate in acelasi timp, iar aplicatia WeatherHUB va ofera recomandari specifice de ventilatie direct pe Smartphone.

Acest transmitator wireless WeatherHub oferă cu o mare fiabilitate temperatura si umiditatea din exterior sau din spatiile de locuit, camerele de depozitare sau din sera.

IMPORTANT! Aveti nevoie de un gateway WeatherHub pentru a opera acest transmitator. Gateway-ul poate fi achizitionat separat ca set de pornire în combinatie cu unul sau mai multe emitatoare (setul initial este TFA 31.4008.02). Acest set poate fi apoi completat cu pana la 50 de emitatoare suplimentare si dispozitive conectabile.


WeatherHub Gateway primeste datele de la termo-higrometru si transmitator si trimite valorile catre un server prin Internet. Aplicatia gratuita WeatherHUB acceseaza datele, compara climatul interior cu cel exterior si ofera recomandari specifice pentru imbunatatirea activa a climatului interior cu ventilatie, incalzire, dezumidificare sau umidificare.

Apoi, aplicatia raporteaza, de exemplu: "Aerul din camera este prea umed. Ventilarea imbunatateste mediul de viata. In cazul unei camere reci, cresteti temperatura camerei. Dezumidificati activ. Risc de mucegai! "

Asadar, puteti initia imediat masurile necesare si puteti asigura un climat interior confortabil si sanatos.

Cu aplicatia WeatherHUB, aplicatie pentru mai multi utilizatori, puteti prelua valorile masurate oriunde v-ati afla, prin intermediul smartphone-ului, si puteti utiliza numeroase functii suplimentare. De exemplu, temperatura si umiditatea curente pot fi comparate cu valorile cele mai ridicate si cele mai mici, se pot seta diferite limite de alerta (de exemplu cand umiditatea medie pe o perioada de 3 ore/ 24 ore/ 7 zile /30 de zile depaseste sau scade sub o anumita valoare) si se pot trimite mesaje push ca avertizare. Istoricul ultimelor 90 de zile este vizibil si organizat in diferite perioade afisate in grafic.

Aplicatia WEATHERHUB functioneaza pe Android si pe IOS

Specificatii:

Tip: Transmitator wireless extern pentru temperatura si umiditate, model TFA model 30.3303.02
Culoare: alb
Raza de actiune: 200 m
Frecventa transmisiei: 868 MHz
Intervale de masurare: Temperatura: -40 ... + 60 °C; Umiditatea: 0 ... 99 %
Dimensiuni: 41 (83) x 35 (61) x 129 (135) mm
Greutate: 42 g
Alimentare: 2 x 1,5 V baterii AAA (nu sunt incluse)
Compatibilitate aplicatie: pentru iOS 7.0 sau Android 3.2 (si mai noi)

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter