Bine ai venit, Autentificare  |  Cos: (gol)

Cauta


Producatori

Monitor pentru calitatea aerului AIRCON2TROL - TFA

Pentru monitorizarea nivelului concentratiei de CO2 in incaperi in care sunt prezenti oameni, de ex. scoli, birouri, institutii publice.

Mai multe detalii


559.00 Lei

31.5009.02

Disponibilitate: La comanda

Adaugați în listă


Descriere:

 

Cine respira aer curat este mai sanatos, mai fericit si poate face mai multe. Durerile de cap, ametelile si oboseala permanenta sunt adesea datorate unei concentratii mari de CO2 in aer. Monitorul de CO2 AIRCO2NTROL COACH de la TFA va ajuta sa monitorizati cat de mult este contaminat aerul in spatiile interioare in care sunt prezenti multi oameni, cum ar fi in scoli, birouri si cladiri publice. Ventilarea in timp util si eficienta din punct de vedere energetic asigura un climat interior sanatos.

    Monitorul afiseaza pe ecran continutul de CO2 curent al aerului din camera impreuna cu un grafic cu valorile medii inregistrate in ultimele 24 de ore, temperatura si umiditatea mediului, precum si ora exacta.
    Culoarea de iluminare a afisajului poate fi utilizata pentru a evalua si interpreta rapid valorile curente ale CO2. In functie de setare, iluminarea semnaleaza direct calitatea curenta a aerului in culorile semaforului (verde, portocaliu, rosu).
    Deasemenea iluminarea rosie a afisajului poate fi utilizata ca semnal optic in cazul unei alarme atunci cand a fost depasita o anumita limita. Optional puteti alege o alta culoare din cele sapte nuante disponibile sau puteti opri complet iluminarea ecranului.
    Cele trei pictograme cu fete zambitoare servesc ca un indicator al nivelului de confort pentru valorile masurate din ultimele 24 de ore. Daca masuratoarea este la nivelul zambetului fericit, inseamna o calitate a aerului ideala spre bine.
    In plus, graficul arata clar dezvoltarea nivelurilor de CO2 din ultimele 24 ore actualizat la fiecare 10 minute, afisand separat nivelul mediu pe mai multe intervale: 3 ore, 3-6 ore, 6-12 ore, 12-18 ore si 18-24 ore.
    Alimentarea este furnizata printr-un cablu USB (inclus), de la o  sursa de alimentare USB adecvata (PC, laptop).
    - Producator specializat, cu traditie de peste 50 de ani in aparate pentru masurarea climatului: TFA Dostmann GmbH – Germania


Date tehnice:
Metoda de masurare CO2: NDIR ( Non-Dispersive-Infrared-Technology)
Interval de masurare CO2: 0 ... 9999 ppm
Interval masurare umiditate: 1 ... 95%
Interval masurare temperatura: 0 ... + 50 °C
Ceas: quartz
Material: plastic
Alimentare: Micro-USB
Dimensiuni: (L) 105 x (B) 33 x (H) 56 mm
Greutate: 93 g
Continut pachet: monitor CO2, cablu micro-USB, manual de instructiuni

Niciun comentariu de la clienti in acest moment.

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.

Cos  

Niciun produs

Transport 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Comanda

contact

Newsletter